Σιγα σιγα ,πλησιαζει το φθινόπωρο…Αυτή ειναι  η καλύτερη στιγμή για καποιον που εχει καναρινια φωνής…Πρωτα απο oλα ησυχάζει απο φτερα!!!!Πολλα φτερά!!!! καθε μέρασακούλες  ολόκληρες .

Κατα τον οκτώβριο τα μικρα αρσενικα θα μπουν στα κλουβάκια τους για την εκπαιδευση..Το τραγουδι τους θα αρχισει να παιρνει τη βασική του μορφή και θα χτίζεται με τη βοήθεια του δασκαλου τους…Γι αυτο το σκοπό αλλά για για μεταφορά στους διαγωνισμούς ,αρχισα να εφοδιαζομαι με κλουβάκια τα γνωστα χαρζόκλουβα και τις γνωστες βαλίτσες οπου μπορεις να κάνεις και εκπαιδευση σε αυτες..

Χτες καταπιαστηκα το απο΄γευμα με το να τις στολίζω ,για αυτο το σκοπό πήρα ενα πυργογράφο φτηνό απο το γνωστο γερμανικό σουπερ και αρχισα τη διακόσμηση..Το αποτελεσμα θα ήταν καλύτερο αν δεν ήμουν ενθουσιώδης και βιαστικός….

Παρολο αυτα ανεβαζω τη μια βαλιτσα…Το απογευμα θα λουστραριστεί …

Θελωνα δώσω καποιες ιδές σε οποιους δε εχουν ασχοληθει…Συγκριμένα οπως εκανα τη βαλίτσα αλλα πιο σωστα τωρα θα κάνω καποια καδράκια που θα στολίσουν το χώρο με τα πουλιά..

Χρειαζόμαστε ριζοχαρτο,καρμπόν και κάποιο σχέδιο …Υπαρχουν πολλα στο ιντερνετ…αφου πατικόσουμε το σχεδιο στο ριζοχαρτο το περνάμε στο ξύλο με το καρμπον…Επειτα με τον πυρογράφο περνάμε βάζοντας τις κατάλληλες μύτες απο πάνω το σχεδιο και έχουμε αυτό που θέλουμε..Ετσι μπορουμε να διακοσμήσομε και κάθε ξυλινο μας κλουβί.

Advertisements